2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Hollik: A baloldal kommunista taktikával akarja elbizonytalanítani az embereket

Az oltások kapcsán nincsen Magyarországon társadalmi vita, tehát a vakcinák biztonságosságát és hatékonyságát a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalon kívül senki nem kérdőjelezi meg - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

  • Hollik: A baloldal kommunista taktikával akarja elbizonytalanítani az embereket

Hollik István nagyon szomorúnak nevezte, hogy a baloldal csak azért, mert jobban akarja a kormány sikertelenségét, mint a járvány elleni védekezés sikerét, az oltások hatékonyságát is politikai témává tette, hogy elbizonytalanítsa az embereket. Hozzátette, "a mi szerencsétlenségünk", hogy ilyenre még külföldön sincs példa.

A politikus szerint a baloldal már két-három hónapja különböző módszerekkel próbálja elbizonytalanítani az embereket az oltások kapcsán.

Felhívta a figyelmet, hogy Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő, Gyurcsány Ferenc felesége nemrégiben az ATV-ben úgy nyilatkozott, hogy még senki nem mondta azt, hogy a keleti vakcinák hatékonyak és biztonságosak. Hollik István szerint ugyanakkor ezeket a vakcinákat már a világ tucatnyi országában használják, és több tízmillió embert oltottak be velük, valamint a magyar gyógyszerfelügyelet is engedélyezte ezeket.

A kommunikációs igazgató szerint azt a következtetést kell levonni, hogy "a baloldal azt gondolja: ha támadja a védekezést és elhúzódik a védekezés, rossz lesz az országnak, akkor jó lesz nekik".

Hozzátette, hogy a "baloldal hatalomvágya felülír mindent, most, a járvány elleni védekezésben még az emberi élet védelmének örök parancsát is".

Kijelentette, ezzel a baloldal éppen a saját szavazóit - vagyis azokat, akik hisznek nekik - veszélyezteti a leginkább.

Kitért arra, hogy ezzel párhuzamosan a nagy gyógyszergyártó vállalatok egymás elleni küzdelme is befolyással van Magyarországra. Ez a küzdelem a politikus szerint különböző cikkekben ölt testet, és ezek a cikkek szintén elbizonytalaníthatnak az egyik vagy a másik vakcinában.

Hozzátette, hogy a magyar baloldali média pedig azokat a cikkeket "szemezgeti ki", amelyek a keleti vakcinákat támadják.

Hollik István arra kérte az embereket, hogy hallgassanak a "tudomány szakembereire", és ne higgyenek a "baloldal oltásellenességének", hiszen az oltás jelenti a megoldást, csak azzal lehet legyőzni a vírust.

Felhívta a figyelmet, hogy mindenkinek regisztrálnia kell az oltásért, és azt javasolta, ha valamilyen oltóanyagot felkínálnak valakinek, akkor azt fogadja el.

Fidesz: Gyurcsány pártja most is az oltás ellen kampányol

 

Gyurcsány pártja a vakcinák ellen gyűjtött aláírásokat és most is az oltás ellen kampányol - közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel.

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a DK napközben felszólította a kabinetet, tűzzék ki a fekete zászlót a Parlamentre, miután elhunyt a koronavírus 25 ezredik magyar áldozata.

A Fidesz azt írta, a DK egyik önkormányzati képviselője azért halt meg, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el az oltást, és megbetegedett.

"Gyurcsány pártja azonnal vonja vissza a parlamenti határozati javaslatot, amelyben az oltás felfüggesztését kérik, mert bizalmatlanságot keltenek a vakcinákkal szemben és emberek életét sodorják veszélybe" - áll a közleményben.

HírTV, MTI

 

Kapcsolódó anyagok:

Kocsis Máté: Előkerült egy régi oktatófilm a legnagyobb mestertől

3 252 000 beoltott, 3 706 új fertőzött és elhunyt 205 beteg

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!