2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Hidvéghi Balázs: Ursula von der Leyen a nemzetállamok Európájának erősítésében hisz

Hír TV

2019. július 21., vasárnap 15:37

Alapvető normákat rúgnak fel a DK és a Momentum európai parlamenti képviselői. Erről Hidvéghi Balázs beszélt a közrádióban. A Fidesz európai parlamenti képviselője erről annak kapcsán nyilatkozott, hogy az ellenzéki képviselők nem támogatják a Fidesz-KDNP jelöltjeit abban, hogy pozíciókat szerezhessenek a különböző bizottságokban és testületekben.

Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában hangsúlyozta: az EP-ben a tisztségeket a választási eredmények után a választók akaratának megfelelően osztják ki. A magyar ellenzéki pártok azonban ezt egyáltalán nem tartják tiszteletben.

Az EP-képviselő a műsorban arról is beszélt, hogy Ursula von der Leyen egyértelműen érti a magyar kormány képviselőinek és a V4-ek országainak problémáját és az látszik, hogy a jövőben csökkenteni szeretné az elmúlt években kialakult feszültséget az Európai Unión belül.

Hidvéghi Balázs hozzátette: Ursula von der Leyen egyértelművé tette az elmúlt hetekben azt is, hogy a nemzetállamok Európájának erősítésében hisz és ez megegyezik a magyar emberek akaratával.

Hír TV