2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Hibázott a PM, nem vették nyilvántartásba a jelöltet

Nem vette nyilvántartásba az ellenzéki jelöltet a helyi választási bizottság a november 10-ei békéscsabai időközi önkormányzati választásra.

Kovács Katalin, a Magyar Szocialista Párt, az Együtt 2014, a Párbeszéd Magyarországért, a Demokratikus Koalíció és a Liberálisok – Magyar Liberális Párt közös jelöltjeként indulna, a PM mint jelölő szervezet azonban nem tudta a törvényi előírások szerint igazolni működését. Karácsony Gergely a Hír TV-nek elismerte, hogy hibáztak, de azt mondta, fellebbeznek a döntés ellen.

„Történt egy adminisztratív hiba, melyet igyekszünk orvosolni, és azt reméljük, hogy másodfokon elfogadják jelölő szervezetként a PM-et. Történt már ilyen a választások történetében, és az a joggyakorlat, hogy ilyenkor a később pótolt dokumentumot el szokták fogadni. Bízom benne, hogy nem lesz semmi probléma” – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!