2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 02:00

Belföld

Hetven évre emelné a nyugdíjkorhatárt a gyurcsányista politikus?

Megdöbbentő kijelentéseket tett még a tavalyi baloldali előválasztási kampány egyik, a Partizán által szervezett vitaműsorában a gyurcsányista Godó Beatrix, aki megnyerte a tavaly őszi megméretést, így indul az április 3-i országgyűlési voksoláson a salgótarjáni körzetben. A DK-s politikus a Gulyás Márton által moderált bátonyterenyei vitában egyebek mellett arról beszélt, már amikor nem zavarodott bele a mondandójába, hogy a robotizációtól nem kell megijedni, és viccesnek tartja, ha valaki fél tőle.

  • Hetven évre emelné a nyugdíjkorhatárt a gyurcsányista politikus?

Ha megnézzük a demográfiai képet, akkor látjuk, hogy folyamatosan öregszik a társadalom, és ha a nyugdíjkorhatárt feltornásszuk hetven évre, akkor a robotizálás mint munkahely ezeknek a személyeknek biztosít majd megélhetést

– fogalmazott meglehetősen zavarosan Godó Beatrix, ami nem csoda, mert a vitában maga is elismerte, hogy nem a szavak embere. Bármire is gondolt összességében a gyurcsányista politikus, a nyugdíjkorhatár hetven évre való feltornászása nagyon is érthető. 

Godó Beatrix a vitában beszélt arról is, hogy civilként és közben pártagként is jelen van, hiszen 2016-ban csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz. S többek között megjegyezte, hogy a DK színeiben próbálja majd meg Nógrád megye és benne Salgótarján életét újra virágzó várossá tenni. 

Szót ejtett emellett a turizmus, illetve a szolgáltató szektor fel-, illetve beruházásáról, a szociális segély kapcsán pedig azt fejtette ki, hogy 28 ezer forintból négy tejet, három kenyeret és egy kis gyümölcsöt lehet venni, talán.

Godó Beatrix a megnyert előválasztás után is hallatta a hangját, például akkor, amikor február közepén Szuhán a település polgármesterének úgy fogalmazott: „A magyar családok nem értékelik a gyermeket, egy házat vagy egy autót előbbre helyeznek az értékrendjükben.” A gyurcsányista politikus azért látogatott el a stábjával Szuhára, hogy ajánlásokat gyűjtsön a választáson való induláshoz.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!