2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Napindító

Napindító - Hetedik alkalommal tüntették ki a példamutató férfiakat

Nagyszabású gála keretén belül hetedik alkalommal adta át a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat a Férfiak Klubja, november 17-én. Idén is öt kategóriában díjazták a férfi példaképeket.

  • Napindító - Hetedik alkalommal tüntették ki a példamutató férfiakat

2017 óta osztja ki a díjakat a társadalmi szervezet. Idén is olyan példamutató férfiakat tüntettek ki öt kategóriában, akik a családjukért és a közösségükért vállalt felelősségükkel hozzájárultak a társadalmi fejlődéshez.

Az öt kategória: 

  • apa
  • férfi pedagógus
  • mester
  • felelős üzletember
  • közéleti

A Napindító című műsorunkban Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója beszélt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!