2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Belföld

Hende Csaba nevével élnek vissza Szombathelyen

Súlyos választási csalásokra vetemedett a szombathelyi körzetben Czeglédy Csaba baloldali jelölt - hívta fel a figyelmet a kormánypárt helyi jelöltje. Hende Csaba híradónknak azt nyilatkozta: hamis szórólapokkal és telefonhívásokkal próbálják félrevezetni a választókat. Ezekben Hende Csaba és titkársága nevében arra kérik a lakosokat, hogy ne szavazzanak rá, inkább támogassák a Mi Hazánk jelöltjét, illetve Czeglédy Csabát. Ezzel párhuzamosan Czeglédy emberei megrongálták, eltávolították vagy megsemmisítették Hende Csaba összes plakátját a Pinka-völgyi településeken.

  • Hende Csaba nevével élnek vissza Szombathelyen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!