2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Helyzetjelentés: Így próbálkoznak a magyar határon a migránsok + videó!

Nem szűnik, sőt egyre erősödik a migrációs nyomás a déli határszakaszon, a magyar kormány videójából pedig kiderül, hogyan állja útját az illegális határátlépési kísérleteknek a magyar védelmi rendszer.

Egyre több migráns próbál átjutni a déli határzáron. A kormány hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójából kiderül, hogy Szerbia irányából alagutat ásnak, létrákat támasztanak a kerítéshez, és ezen próbálnak átjutni hazánkba az illegális bevándorlók.

Önmagában ez nem puszta kerítés, hanem technikai erővel, technikai eszközökkel van megerősítve; éjjellátókkal, kamerákkal, hangjelző berendezésekkel, amelyre élőerő reagál – derült ki a videóból.

Magyar Nemzet/ Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!