2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magyarország élőben 08:30

Kék hírek

Helyreállt a 6-os villamos közlekedése

Helyreállt a 6-os villamos közlekedése szerdán kora reggelre - közölték a BKK Info Facebook-oldalán.

 

Egy éjjel történt baleset miatt a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekedtek a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér megálló között, majd ezt követően a villamos egy ideig terelve, Újbuda-központig közlekedett, és nem érintette a Budafoki út/Karinthy Frigyes út, valamit a Móricz Zsigmond körtér megállót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte a rendőrség honlapján, hogy egy autó ütközött villamossal a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében. Az útszakasz a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. A balesetben egy ember megsérült.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A vak embert használták céltáblának

A rendőrség 2006 őszén még egy vak emberen sem könyörült meg, összeverték és céltáblának használták. 2021. október 25.

Egyre erőszakosabban próbálnak áttörni a határon a migránsok

Folyamatosan létráznak, fényes nappal is, és támadják a magyar határvédőket husángokkal, kövekkel. 2021. október 25.

Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője

Fekete-Győr András listavezető helyét a Momentum azzal magyarázta, hogy az ő elnöksége alatt lett a Momentum Mozgalomból az ellenzék egyik legerősebb pártja. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!