2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt 17:30

Belföld

Hazaengedik a börtönből Budaházy Györgyöt

Budaházy bűnügyi felügyeletbe kerül csütörtök estétől. A hírt ügyvédje, Gaudi-Nagy Tamás is megerősítette.

  • Hazaengedik a börtönből Budaházy Györgyöt

Ezekben a percekben hívta Gaudi-Nagy Tamás a szerkesztőségünket, hogy Budaházy Györgyöt kiengedik a börtönből – jelent meg a Vadhajtások oldalán csütörtök 16:31-kor.

A Mandiner megkereste az ügyvédet, egykori jobbikos országgyűlési képviselőt, aki megerősítette az információt. Mint mondta, a mostani döntés a Kúriához kötődik, ahová Budaházy fellebbezése után került az ügy. Budaházy előzetes letartóztatásban volt, melyet félévente vizsgálnak felül. A Fővárosi Ítélőtábla elutasította a felülvizsgálatot, fellebbezésre azonban a Kúria elrendelte a bűnügyi felügyeletet. Gaudi-Nagy szerint a döntésben a Budaházy által hétfőn elkezdett éhségsztrájk is szerepet játszott.

A bűnügyi felügyelet a régi házi őrizetnek felel meg, amelyet a börtönből kiengedett személy nyomkövetővel, de saját otthonában tölthet le.

Hozzá kell tenni azonban, hogy Budaházyra vár még egy megismételt másodfokú eljárás, de úgy tűnik, hogy erre otthonában készülhet fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!