2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Belföld

Orbán Viktor: Az idén lezárhatjuk a progresszív liberális hegemóniára épülő világrendet + videó

Miközben egész Európát elöntötte egy progresszív libarális óceán itt csodák csodájára megmaradt egy konzervatív sziget, amely dacol a liberális dagállyal, a brüsszeli égzengéssel és a washingoni hurrikánnal - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary rendezvényen elmondott csütörtöki beszédében.  Orbán Viktor: Az idén lezárhatjuk a progresszív liberális hegemóniára épülő világrendet + videó
Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

Minden idők egyik legnagyobb összegű beruházása készül Mohácsnál. 2024. április 25.
A NAV-hoz került a hídpénzbotránnyal kapcsolatos vesztegetéses ügy

A NAV-hoz került a hídpénzbotránnyal kapcsolatos vesztegetéses ügy

Budai Gyula a Facebookon jelentette be, hogy a NAV-hoz került a vesztegetés gyanújával indított nyomozás a hídpénzbotránnyal kapcsolatban. 2024. április 25.
Nagy-Vargha Zsófia: A kiegyensúlyozott társadalom alapja az egészséges családok, fiatalok

Nagy-Vargha Zsófia: A kiegyensúlyozott társadalom alapja az egészséges családok, fiatalok

Akkor tud egy társadalom kiegyensúlyozottan működni, ha legfontosabb eleme, a családok és szerves részei, a fiatalok egészségesek - mondta az államtitkár. 2024. április 25.
Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján. 2024. április 25.
Árcsökkentésre szólította fel a kormány az üzemanyag-kereskedőket + videó

Árcsökkentésre szólította fel a kormány az üzemanyag-kereskedőket + videó

Csütörtökön sajtótájékoztatót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Az eseményt a HírTV élőben közvetíti. 2024. április 25.
Úgy tűnik, Baranyi Krisztinától kezdenek elfordulni a kerületiek

Úgy tűnik, Baranyi Krisztinától kezdenek elfordulni a kerületiek

Csak ketten gyűjtöttek annyi aláírást Ferencvárosban csütörtök reggelig, hogy hivatalosan indulhassanak a választáson. 2024. április 25.
Embert gázolt a metró Budapesten

Embert gázolt a metró Budapesten

Elgázolt egy embert az M2-es metró egyik szerelvénye a Blaha Lujza téren. 2024. április 25.
Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

A CPAC Hungary célja nem kisebb, minthogy megszervezzük az antiglobalista erők globális koalícióját - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia csütörtöki nyitónapján. 2024. április 25.
A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

Az egyik kutatás Magyar Péternek kedvez, a másik Gyurcsányt favorizálja. 2024. április 25.

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti. 2024. április 25.

Gajda Péter szerint meglepő fejlemények látnak napvilágot éveken belül a hídpénz-botrányról + videó

Néhány év múlva meg fogunk lepődni, hogy milyen hírek fognak kijönni a hídpénz-botránnyal kapcsolatban. - erről a XIX. kerület szocialista polgármestere beszélt a Magyar Nemzetnek. 2024. április 24.

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél + videó

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten. 2024. április 24.

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

Beismerte Magyar Péter, hogy találkozott az adatkezelési tájékoztatójának szerzőjével. 2024. április 24.

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

Karácsony Gergely MSZP-s főpolgármester-helyettese elszólta magát. 2024. április 24.

Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője + videó

Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője. Egykori szövetségese most kihívóként indul ellene. 2024. április 24.

Magyar Nemzet: Életveszélyes a Városháza homlokzatának felújított része + videó

Már megszokott, hogy a főváros vezetői a botrányos ügyekben mindig azt mondják, hogy nincs itt semmi látnivaló - erről a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője beszélt. 2024. április 24.

A DK is azzal a céggel dolgoztat, ami felbukkant Magyar Péterék mögött

A Demokratikus Koalíció honlapján megtalálható tájékoztatóból kiderül, hogy részben az Estratos Digital GmbH. végzi a párt adatkezelését. 2024. április 24.

Budapesten folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében. 2024. április 24.

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között + videó

A külgazdasági és külügyminiszter ismertette: júniustól Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat közlekedik. 2024. április 24.

Újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot nyújtott be a kormány + videó

Benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot a Fidesz. Ezt a párt frakcióvezetője jelentette be közösségi oldalán. A témában Király Nórát, a Fiatal Családosok Klubjának alapítóját kérdeztük a Híradóban. 2024. április 24.

Steinbach József dunántúli református püspök lett a Zsinat lelkészi elnöke

Pásztor Dániel tiszáninneni püspök marad a lelkészi alelnök. Balog Zoltán püspök Zsinat lelkészi elnöki tisztségéről való lemondását határozatok keretében vette tudomásul a Zsinat. 2024. április 24.

Négy dolgot garantált Orbán Viktor a Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján + videó

Orbán Viktor miniszterelnök beszéde nyitotta meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett XVII. Szakma Sztár Fesztivált, amit Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban rendeznek meg. 2024. április 24.

Így küldött el Karácsony Gergely sok százezer embert a fenébe + videó

A főpolgármester ismét tanúbizonyságát tette annak, hogy esze ágában sincs azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapest egyes közösségi közlekedési járatait ellepték a hajléktalanok. 2024. április 24.

CPAC Hungary 2024 - rendkívüli műsorfolyam a HírTV-n + videó

Április 25-26-án harmadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, amelyre a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. 2024. április 24.

Gázszag miatt ki kellett üríteni egy budapesti iskolát

Ki kellett üríteni Budapesten egy XXIII. kerületi általános iskolát, mert szúrós szagú gázt éreztek szerda reggel. 2024. április 24.

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki. 2024. április 24.

Hídpénzbotrány: a Lánchíd-felújításból „kiszedett” tetemes összeg útja egyre biztosabbnak tűnik

Egyre csak sűrűsödnek a sötét felhők a Karácsony Gergely vezette budapesti Városháza felett, miután Budai Gyula feljelentése alapján a baloldal egyik legnagyobb korrupciós botrányában már a rendőrség is nyomozást rendelt el. 2024. április 24.

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

2002-es Kossuth téri szerepvállalása miatt kellett távoznia az akkori műsorvezetőnek a zenetévéből. Rákay Philip Fiala János KeljFelJancsi című műsorában mesélt el részleteket az ügyről. 2024. április 24.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!