2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Hatalmas a dugó Röszkénél, hazaindultak a szerb vendégmunkások

A kilépés gyorsítása érdekében vasárnap is csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Szabó Gábor, az Origo munkatársa által készített fotón is jól látható, hogy csak kifelé lehet haladni Röszkénél, utaznak haza a szerb vendégmunkások nyaralni.

  • Hatalmas a dugó Röszkénél, hazaindultak a szerb vendégmunkások

Fotó: Szabó Gábor (Origo)

Vasárnap nem lehet belépni a röszkei közúti határátkelőhelyen Magyarországra. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szombat délután a rendőrség honlapján azt közölte, hogy

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 3-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés. 

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. július 3-án 7 órától 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy

A kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt röszkén.

A belépő utasok a röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók - közölte a rendőrség a honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján.
Svenk: Vissza a '80-as évekbe

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!