2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Három percen belül rendőrkézen

A szekszárdi rendőrök elfogták azt a két tizenéves fiút, akik kiraboltak egy másik fiatalt a megyeszékhelyen. Egyikük két nappal korábban egy motort is lopott Tamásiban.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szolgálaton kívüli fegyveres biztonsági őre, Kuris István tett bejelentést 2021. július 28-án a késő esti órákban, hogy néhány perccel korábban egy fiataltól ismeretlenek elvették a mobiltelefonját.. Miután a sértett a tolvaj után futott, társa hátulról biciklivel elütötte őt, és mindketten elmenekültek. Munkatársunk a sérült férfival maradt a rendőrök kiérkezéséig. Az elkövetőkről személyleírást is adtak. Kollégáink azonnal a felkutatásukra indultak, és a bejelentés után három perccel elfogtak két – egy 14 éves kapospulai és egy 15 éves teveli – fiút, akiknél megtalálták az ellopott mobiltelefont. A rendőrök mindkettőjüket előállították, és őrizetbe vették.

A 14 éves fiút lopás vétség, míg 15 éves társát rablás bűntett elkövetésével gyanúsították meg.  Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A kihallgatások alkalmával azt is bevallották, hogy a kerékpárt, mellyel Szekszárdra érkeztek, korábban lopták el Hőgyészen. A fiatalabb fiúval szemben jelenleg is nyomoznak egy néhány napja általa elkövetett motorlopás miatt, melyről korábban már beszámoltunk.

 

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony már tudja, milyen ítéletet hoz majd Brüsszel

Karácsony kifecsegte a brüsszeli tervet - írja a Magyar Nemzet. 2021. szeptember 18.

Ma van az MTV székház ostromának 15. évfordulója

A Gyurcsány leváltását követelő atrocitásban 113 rendőr és mintegy 50 demonstráló megsérült, legalább 8 autó kiégett, az okozott kár csaknem 232 millió forint volt. 2021. szeptember 18.

Újabb migránsroham volt az éjjel a déli határon

Egy óra alatt 46 migránst fogtak el péntek éjjel Bács-Kiskun megyében - írta honlapján a rendőrség. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Üldözné a baloldal az adózókat

A baloldal programjából kiderül, hogy visszatérne a régi világ, míg az adóhatóságot politikai bosszúra és leszámolásra használnák fel.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!