2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Harmincezer családnak segítettek a jelzáloghitel-elengedéssel

Eddig harmincezer családnak segített a kormány a jelzáloghitel-elengedéssel - jelentette be közösségi oldalán a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Novák Katalin hangsúlyozta: a kabinet azt szeretné, ha a gyermekek még nagyobb biztonságban, még jobb körülmények között nevelkedhetnének Magyarországon, ezért abban bízik, hogy a jövőben is minél többen élnek ezzel a lehetőséggel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb migránsroham volt az éjjel a déli határon

Egy óra alatt 46 migránst fogtak el péntek éjjel Bács-Kiskun megyében - írta honlapján a rendőrség. 2021. szeptember 18.

Tóth Csaba: Hadházy a hazudozás nagymestere, a vérében van

Újabb vitában esett egymásnak Hadházy Ákos és Tóth Csaba. 2021. szeptember 18.

Üldözné a baloldal az adózókat

A baloldal programjából kiderül, hogy visszatérne a régi világ, míg az adóhatóságot politikai bosszúra és leszámolásra használnák fel. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!