2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság bolond körei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Harmincadik tanévét kezdte a Gandhi Gimnázium

Harmincadik tanévét kezdte szeptemberben Pécsett Magyarország és Közép-Európa egyetlen roma középfokú oktatási intézménye a Gandhi Gimnázium és alapfokú művészeti iskola. Az alapítás évfordulójáról egész éves ünnepség sorozattal emlékeznek. Ennek első állomása a névadó Mahatma Gandhi születésének 154. évfordulója volt

  • Harmincadik tanévét kezdte a Gandhi Gimnázium

Az iskolában a tanulók azokat a hátrányokat dolgozzák le, amit a családban vagy más iskolatípusban nem tudnának leküzdeni. A rendszer figyel arra is, hogy ki honnan jött. Cél hogy az iskola megteremtse azt a roma értelmiséget, mely követendő példa lehet a cigányság számára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!