2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Hanaui vérengzés: A német államfő a rasszizmus és a gyűlölet ellen szólalt fel

A németeknek tartózkodniuk kell a kirekesztés és a rágalmazás nyelvezetétől, amely az erőszak előtt tárja ki a kaput - ezt mondta Frank-Walter Steinmeier csütörtök este több tízezer ember előtt, akik a szerdai hanaui vérengzés áldozataira emlékeztek. A német államfő felszólalt a gyűlölet, a rasszizmus és az ezt követő erőszak ellen is. A Tobias R - ként megnevezett támadó szerda este tíz óra körül lelőtt kilenc migrációs hátterű embert, további hat személyt pedig megsebesített. Végül meggyilkolta édesanyját és magával is végzett. Az ügyészség "mélységesen rasszista" beállítottságú férfiként jellemezte a támadót, akinek cselekedeteit ez a hozzáállás motiválta.

  • Hanaui vérengzés: A német államfő a rasszizmus és a gyűlölet ellen szólalt fel

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!