2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Hamarosan megtudhatjuk Falus Ferenc programját

Jövő hét elején hozza nyilvánosságra programját Falus Ferenc, a baloldal közös főpolgármester-jelöltje a Velemenyszabadsag.hu weboldalon.

A Népszabadság azt írja, ugyan a volt tiszti főorvost hivatalosan az Együtt–PM indítja, a kampánykiadásokat mindhárom párt közösen, egyenlő arányban állja. Közös ellenzéki kampánystáb ugyanakkor nem lesz, hiszen az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt–PM több kerületben is egymás riválisa lesz. Falus kampánycsapata viszont napi szintű egyeztetést tart majd. A lap úgy tudja, a jelölt kampányfőnöke egy korábbi bankvezető lehet. A lapnak az Együtt–PM ügyvezető társelnöke azt mondta, előzetes számításaik szerint néhány tízmillió forintból gazdálkodnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!