2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Hamarosan épülhet Németh Szilárd birkózóakadémiája

Hír TV

2018. február 1., csütörtök 08:59, frissítve: péntek 11:06

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke ügyvédje útján tudatta, hogy nem áll tulajdonában a Magyar Birkózó-akadémia Alapítvány által felépítendő Kozma István Magyar Birkózóakadémia, és a szervezet nem a lakhelyére van bejegyezve.

Idén tavasszal kezdhetik építeni Németh Szilárdnak, a Fidesz alelnökének birkózó akadémiáját Csepelen. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a beruházással kapcsolatban részleteket nem árult el Szabó Szabolcsnak, az Együtt parlamenti képviselőjének kérdésére.

A fideszes rezsibiztos által alapított és lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózóakadémia Alapítvány korábban 2 milliárd forint költségvetési támogatást kapott, hogy fölépítse a Kozma István Magyar Birkózóakadémia multifunkcionális sportcsarnokát Csepelen.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke ügyvédje útján tudatta, hogy nem áll tulajdonában a Magyar Birkózóakadémia Alapítvány által felépítendő Kozma István Magyar Birkózóakadémiának, és nem a lakhelyére van bejegyezve a szervezet székhelye.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!