2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Halász János: A bevándorlásellenes és bevándorláspárti erők állnak szemben

A bevándorlásellenes és bevándorláspárti erők állnak szemben egymással a májusi EP-választáson-jelentette ki Halász János egy vidéki kerekasztal beszélgetésen. A Fidesz országgyűlési képviselője azt mondta: minden eddiginél fontosabb lesz a választás, ezért fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni.

  • Halász János: A bevándorlásellenes és bevándorláspárti erők állnak szemben

A Körös Tisza Menti Esték keretében kerekasztal beszélgetés zajlott Tiszaföldváron az Európai Parlamenti választás tétjéről. A házigazda Boldog István országgyűlési képviselő volt.

Én személyesen megtapasztaltam akár délvidéken, akár a határ közelében, hogy mit jelent az illegális bevándorlók jövetele, mit jelent az hogy ha illegális bevándorlók lepnek el egy települést, egy térséget és én azt gondolom, hogy mi magyar emberek már háromszor elutasítottuk az illegális bevándorlók betelepítését Magyarországra: népszavazáson, nemzeti konzultáción, választáson. És nagyon fontos majd májusban az Európa parlamenti választáson újra meg tegyük ezt– mondta Boldog István országgyűlési képviselő. Halász János szerint a májusi választás tétje Európa jövője.

A Bevándorláselleneseknek kell győzni, azért mert Európa nem válhat az illegális migráció martalékává. Látjuk azt, hogy az eddig beengedett migránsok - mert a jelenlegi brüsszeli vezetés beengedte őket - mit tettek milyen változások lettek Európa néhány országában. A terrorizmus és a migráció kéz a kézben jár, rengeteg halálos áldozat is volt sajnos. Azt is látjuk hogy a bűnözés elszaporodott, hogy párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Mi ezt nem akarjuk. Magyarország ezért állított kerítést, jogi határzárat és áll ellen a migrációnak– nyilatkozta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője. A beszélgetésen elhangzott: A választás tétje, hogy a kontinensen megmaradhat e az országok önállósága és az eddig elért eredményeket meg lehet e őrizni.

„Az ellenzék az olyan, most meg amikor kormányon voltak is olyanok voltak, hogy ők magukat képviselik, vagy valamit, mindig csak a hatalom érdekli őket és ők nem a saját választóikat képviselik és azokat akik oda küldték őket. Az Európai Parlamentben is ez a helyzet, hogy az ottani képviselőik itthon képviselik Brüsszelt, meg a brüsszeli bürokráciának az érdekeit Magyarországon, ott mindent meg szavaznak ami Magyarország ellen van, Viszont a Fidesz képviselői Magyarországot és a magyar embereket képviselik az Európai Parlamentben. Ezért kell rájuk szavazni majd meg a Fidesz listára” – tette hozzá. A szóvivő szerint minél több embernek kell részt venni a szavazáson, mert ezen múlik majd, hogy Magyarország jövője is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!