2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Halász: Hadházy hazudni akar

Hír TV

2017. november 26., vasárnap 12:13, frissítve: vasárnap 13:09

A postánál van az a több mint egymillió konzultációs kérdőív, amit Hadházy Ákos nem talált a feldolgozó szerveknél – ezt a Fidesz-frakció szóvivője erősítette meg a Hír TV kérdésére.

Az egyik ügyintéző az LMP társelnökének csütörtökön még azt mondta, hogy a posta nekik egyből küldi a dobozolt kérdéssorokat.

Hadházy Ákos még csütörtökön tekinthetett be a feldolgozás folyamatába, de a raktárakban csak néhány százezer ívet talált. Halász János ma mégis azt hangoztatta, hogy minden rendben van, csak türelmetlenek az újságírók.

Legyenek már egy kis türelemmel! Önöknek könnyebb lesz, Hadházy Ákosnak nehezebb, mert ő hazudni akar, maguk az igazságot akarják mondani, nagyon remélem. Ezért sokat számít ilyenkor a türelem, mert egy folyamatról van szó, ami hamarosan lezárul. Kár most olyan híresztelésekben részt venni, amelyek azt jelzik, minthogyha itt nem is küldenének vissza ennyi kérdőívet, mintha valami probléma lenne. Semmilyen probléma nincs a nemzeti konzultációs kérdőívek visszaküldésével, feldolgozásával, és a kormány teljesen átláthatóan, világosan mindent nyilvánossá tesz. Hétfőn egyébként a pontos adatokat is meg fogja mindenki ismerni - nyilatkozta Halász.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!