2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Halálra késeltek egy férfit Kerepesen

Halálra késeltek egy férfit Kerepesen. Négyen törtek rá késekkel és baseballütőkkel a házában. A tetteseket elfogták.

A tettesek éjszaka csoportosan támadtak egy családi házra, a rendőrök négy embert elfogtak.

– Egy családi házban négyen tartózkodtak, majd este 11 óra körül hárman megjelentek. Előzetes szóváltás előzte meg a bűncselekményt, és eddig még nem tudjuk ki, de a házban tartózkodók közül egy férfit megszúrtak egy 8 centiméter pengehosszúságú késsel, a sértett férfi ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A bűncselekmény elkövetésének eszközét a rendőrök lefoglalták, 4 személyt előállítottak, akiknek a kihallgatása és az elszámoltatása, valamint a bűncselekményben betöltött tisztázása jelenleg is folyamatban van – nyilatkozta a PMRFK szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!