2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

888.hu

2021. március 23., kedd 16:52

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Az OMSZ a Facebookon tette közzé március 17-én, hogy a mentősök derekasan helytálltak, és a kiemelt esetszám ellenére is végre tudták hajtani feladataikat.

Dicséret és tiszteletadás helyett Hadházy Ákos inkább megtámadta őket.

Állítása szerint az OMSZ és a kormány is hazudik, és ezt minél előbb abba kellene hagyni, mivel a számok, amelyeket ő kapott meg, mást mondanak, mint amelyeket a hivatalos szervek közétettek, mert nem négyezer hívást kaptak, hanem hatezret.

A hívások egy részéhez a mentősöknek nem kell kimenniük, mivel az emberek csak tanácsot kérnek, így a OMSZ nem hazudott.

Majd amikor Hadházy látta, hogy nem tartható az állítása, orbánozott egyet, és számonkérte a miniszterelnökön, hogy már nem jár Covid-kórházakba.

Igaz, azt elfelejtette megjegyezni, hogy ennek a mostani helyzetben semmi értelme nem lenne, és csak hiábavaló kockázatvállalás volna.

De abban igaza van Hadházynak, hogy tényleg háborúban állunk, csak mások a csatasorok.

Most a katonák az orvosaink, az ápolóink, a mentőseink,

akik minden tiszteletet megérdemelnek.

Az OMSZ pedig ezeknek a hősöknek az egyik hivatalos képviselője, így megsértésével a mentősöket is megsértik.

Mégis, Hadházy Ákos ma reggel az ATV-ben kijelentette, hogy nem fog bocsánatot kérni sem a mentősöktől, sem az OMSZ-től.

888.hu

KAPCSOLÓDÓ:

Győrfi Pál: Miért kell még sötétebbre festeni a valóságot, mint amilyen?

x
Rendkívüli hír