2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Hadházy: Az ellenzéki politikusok kötelessége kivizsgálni Lackner állításait

Ellenzéki politikusoknak kutya kötelességük, hogy a Lackner-videó állításait valóban megvizsgálják - ezt írja Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos.

 

A volt LMP-s politikus szerint ugyanis a közvetett bizonyíték is bizonyíték és ezért vizsgálatot kell indítani a korrupciógyanús ügyben.

Az LMP kispesti önkormányzati képviselője tegnap a Lackner-ügyről azt mondta: A kiszivárgott botrányos kispesti hangfelvételek életszerűségét alátámasztja az, hogy az ott elhangzott állítások valóra válnak. Ferenczi István több mint két hónappal a kispesti korrupciós botrány kirobbanása után egy bizottság felállítását kezdeményezte, ami a Lackner-féle videó és hangfelvételeket vizsgálja.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!