2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

„Hadházy Ákos ámokfutása a csúcsra jutott”

Egy politikai ámokfutó és a bukott baloldal fogott össze Szekszárdon a város irányításáért – a helyi Fidesz szerint.

A városban Hadházy Ákos volt fideszes önkormányzati képviselő, az LMP polgármesterjelöltje, és őt támogatja valamennyi baloldali kis párt is. Horváth István fideszes országgyűlési képviselő úgy látja, Hadházy bukott politikus, aki önös érdekből vezérelve egy bukott csapattal próbál érvényesülni.

„Hadházy Ákos politikai és közéleti ámokfutása a csúcsra jutott azáltal, hogy a héten kiderült, hogy Hadházy Ákos Szekszárdon a bukott baloldal, bukott MSZP polgármesterjelöltje lett. Én arra szeretném kérni a választópolgárokat, hogy ne üljenek fel a kettős beszédnek, ne engedjék magukat átverni. Azt a polgármesterjelöltet támogassák, aki a városért már eddig is tett és a város fejlődése érdekében a szekszárdiakkal összefogva a közösség érdekét szeretné nézni.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!