2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Ha nem léteznek migránsok, akkor kik támadtak?

A baloldal évek óta, folyamatosan sértegette azokat, akik veszélyt láttak a bevándorlásban – emlékeztetett Dömötör Csaba a Házban.

  • Ha nem léteznek migránsok, akkor kik támadtak?

Tordai Bence (Párbeszéd) napirend előtti felszólalásában a koronavírusban elhunyt Balogh Lajos önkormányzati képviselőre emlékezett. Azt mondta, sokkal kevesebb halállal kellene szembe nézni, ha a kormány tenné a dolgát, szeptemberben nem engedte volna el a vírust, nem bűvészkedne a számokkal, saját médiájában pedig nem építene alternatív valóságot. – Legalább a saját politikai sorsukra legyenek tekintettel, ha már az országra nincsenek – mondta Tordai Bence.

Válaszában a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára részvétet nyilvánított Balogh Lajos családjának. Dömötör Csaba emlékeztetett arra, hogy a kormány számos intézkedést hozott az járvány elleni hatékony küzdelem érdekében, ám a baloldal egyet sem szavazott meg, ehelyett inkább álhíreket kreált. Megjegyezte azt is, hogy miközben Karácsony Gergely százmilliárdos gyarapodó vagyonon ül, a főváros mégsem költ a védekezésre.

Dömötör Csaba válaszában kitért a bécsi terrortámadásra is. Emlékeztetett, hogy a magyar baloldal évek óta, folyamatosan sértegette azokat, akik veszélyt láttak a bevándorlásban, támadták a határzárat, támogatták a kötelező betelepítéseket, hecckampánynak nevezték a népszavazást.

Önök mondták, hogy a tömeges bevándorlást ellenzők a tudatlanság és az über ostobaság mocsarában fetrengenek. Ön személy szerint pár napja még jelentéktelennek nevezte a témát és nem létező migránsokról beszélt. Ha nem léteznek, akkor kik támadtak?

– vetette fel az államtitkár.

Hozzátette: a liberálisok Európa-szerte ezt az álláspontot képviselték, aminek meg is van az eredménye.

Ha kicsit fülelnek, akkor egyre erőteljesebb kopogást hallanak. A valóság az. Ébresztő, még nem késő, hogy változtassanak a politikájukon

– fogalmazott Dömötör Csaba.

Tordai Bence és Dömötör Csaba felszólalása

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!