2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Ha kell, együttműködik a Jobbik az LMP-vel és a Momentummal

Hír TV

2018. február 28., szerda 08:16, frissítve: szerda 18:17

A Jobbik nyitott az együttműködésre az LMP-vel és a Momentummal – erről a párt elnöke beszélt az ATV-ben.

Vona Gábor a műsor felvételén ugyanakkor azt is kijelentette, hogy az MSZP-vel, a DK-val és a Fidesszel nem hajlandók tárgyalni. Két nappal ezelőtt Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője még arról beszélt, hogy a választások előtt semmilyen más párttal nem tárgyalnak.

Ha a matek úgy jön ki, tárgyalnak

Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselője a Hír TV kérdésére megerősítette a pártelnök szavait: ha a választási matematika úgy diktálja, a két 21. századi párttal készek tárgyalni. „Ami az LMP-re és a Momentumra vonatkozó korábbi megállapítás az én ismereteim szerint az az, hogy ha a választási matematika április 8-án úgy diktálja, akkor természetesen készek vagyunk tárgyalni. Jelenleg nincs tudomásom arról, hogy bármilyen más változás állt volna be e tekintetben” – mondta.

Nemzeti érdek

Orbán Viktor sorsközösségbe terelte a Jobbikot, az MSZP-t és az LMP-t – véli Szél Bernadett, aki szerint a három ellenzéki erőnek van miről egyeztetnie az áprilisi választás előtt. Az LMP miniszterelnök-jelölte a Hír TV Egyenesen című műsorában azt mondta: bár egyik párttal sincsenek egy értékközösségben, mégis a nemzeti érdek az, hogy Orbán teljhatalmát visszaszorítsák. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!