2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:55

Belföld

Ha az ellenzéki influenszereken múlna, Varga Judit lenne az agresszor + videó

Tovább folyik az adok-kapok a politikai-közéleti vélemény-vezérek között Varga Judit FrizbiTV-nek adott, mostanra az egy-milliós nézettséget is meg-haladó interjúja kapcsán. Az influenszerek, politikai nézeteik szerint állnak vagy Varga Judit vagy Magyar Péter oldalára.

  • Ha az ellenzéki influenszereken múlna, Varga Judit lenne az agresszor + videó

Varga Judit, korábbi igazságügyi miniszter: "Emlékszem, hogy terhesen így nekilökött egyszer az ajtónak. Már nem is tudom, hogy hanyadik gyerekkel voltam éppen terhes"

Fizikai és lelki bántalmazásról beszélt múlt hét szerdán a volt igazságügyi miniszter a Frizbi TV műsorában. A hazai politikai véleményvezér közösséget megosztja az interjú. Vannak, akik a bántalmazott családanya pártjára álltak, és vannak, akik politikai érdekek mentén bírálták az interjút és magát a volt minisztert.

A baloldali Magyar Hang egyik online műsorában például Lukácsi Katalin, a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja egyenesen a Hamász iszlamista terrorszervezet propagandatermékeihez hasonlította Varga Judit vallomását - írja a Mandiner.

Majd Lukácsi Katalin húsvét hétfőn a közösségi oldalán hosszas posztban állt ki Magyar Péter mellett. Többek között azt írta: "Meggyőződésem, hogy az igaz szerelem képes bántalmazó kapcsolat arcát is ölteni."

Pottyondy Edina: "Lehet sajnálni a három gyereket! Lehet sajnálni a bántalmazott asszonyt! Lehet sajnálni a hamis vádakkal szembesülő férfit! Lehet választani ízlés szerint!"

Pottyondy Edina, balliberális influenszer igyekezett kételyt ébreszteni Varga Judit állításaival szemben, és egyben felmenteni Magyar Pétert. Az úgynevezett pedofil ellenes tüntetés egyik szervezőjeként is ismert influenszer videójában a Varga Judittal interjút készítő Hajdú Pétert is megtámadta, propagandistának nevezte.

Hajdú Péter a közösségi oldalán válaszolt. Mégpedig a Pottyondy Edina által is szervezett pedofil ellenes tüntetés mottójává vált idézettel. Úgy fogalmazott: "Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!"

"Hogyha fideszes a bántalmazott, meg az ő ellenségük, meg akit gyűlölnek, akkor épp hogy azt nem mondják ki, hogy ezt nyugodtan meg lehet verni" - így kommentálta Bayer Zsolt újságíró a Sajtóklubban a Varga Juditot és az interjút ért támadásokat. A publicista kiemelte: azokat a feminista aktivistákat, akik kétségbe vonják a volt igazságügyi miniszter állításait, valójában nem érdeklik a női jogok és a bántalmazottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!