2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Ha az ellenzéken múlt volna, már bevándorló ország lenne hazánk

Brüsszel saját hatáskörbe akarja vonni a határvédelmet - mondta Magyarország Élőben című műsorunkban Hidvéghi Balázs.

  • Ha az ellenzéken múlt volna, már bevándorló ország lenne hazánk

Hídvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a jövő évi EP-választáson az emberek véleményt mondanak a brüsszeli politikáról és arról is, hogy a Jobbik és a DK nem tartja veszélyesnek az Európai Határvédelmi Ügynökség, a Frontex jogkörének kiterjesztését.

„Hogyha az ellenzéki pártokra bíztuk volna Magyarország védelmét az elmúlt 3-4 évben, akkor ma már Magyarország is bevándorló ország lenne, és lelkesen támogatná az ilyen jellegű veszélyes javaslatokat Brüsszelből. Az nekünk egy külön csalódás volt az elmúlt időszakban, hogy a Jobbikra sem lehetett számítani, bár ők korábban magukat nemzeti pártként határozták meg. Gyurcsány Ferenc részéről nem volt meglepő, hiszen ő már korábban is többször szembement a magyar nemzeti érdekekkel megítélésünk szerint, és én azt gondolom, hogy az Európai Parlamenti választáson lesz a következő alkalom arra, hogy a magyar emberek a magyar pártok megbízhatóságát is értékeljék, fontos nemzeti ügyekben” – jelentette ki a Hír TV-ben a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Második világháborús légibombát találtak Komáromban

Második világháborús légibombát találtak Komáromban

Második világháborús légibombát találtak közműépítés közben Komáromban csütörtök délben, a hatástalanítás idejére kétszáz méter sugarú körben lezárják a területet - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

35 éves a FIDESZ

35 éves a FIDESZ

35 éve alakult meg a FIDESZ - az évfordulón Orbán Viktor a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amely mellé azt írta, idézem: Nekünk Magyarország az első!
Szavazás

Szavazás

Ön szerint szigorítani kellene a KRESZ-t az elektromos rollerek miatt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!