2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat és a gyermekes családokat támadják

A Fidesz szerint amikor Gyurcsányék a 2021-es költségvetést támadják, akkor a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat, a gyermekes családokat, a nyugdíjasokat és a határvédelmet támadják. A nagyobbik kormánypárt arra reagált az MTI-nek küldött közleményében, hogy Varju László, a költségvetési bizottság DK-s elnöke szerdai sajtótájékoztatóján közölte: pártja nem támogatja a jövő évi költségvetési javaslat elfogadását, mert úgy látja, a kormány nem tud szembenézni az ország valódi problémáival.

  • Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat és a gyermekes családokat támadják

 

A Fidesz erre válaszul hangsúlyozta: a 2021-es költségvetés azt szolgálja, hogy a koronavírus-járvány okozta károkból helyre tudjon állni a magyar gazdaság, megvédjék a vírus által veszélybe sodort munkahelyeket, új munkahelyeket teremtsenek, emellett több pénz maradjon a gyermekes családoknál, a nyugdíjasoknál, és továbbra is meg tudják védeni Magyarországot a bevándorlástól.

A gazdaság- és munkahelyvédelmi alapra 2500 milliárd forintot, a járvány elleni védekezésre 3000 milliárd, a gyermekes családokra 2300 milliárd, a 13. havi nyugdíj első ütemére 53 milliárd, a biztonságra és rendvédelemre pedig 953 milliárd forintot biztosítanak, és több pénz lesz az egészségügyre, az oktatásra, valamint az önkormányzatokra is - közölték.

A kormánypárt szerint Gyurcsányék mindezt lenulláznák, és ott folytatnák, ahol abbahagyták. Kormányzásuk alatt tönkretették a magyar gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, eladósították az országot, adóemelésekkel sújtották a családokat és a vállalkozásokat, elvettek egyhavi nyugdíjat, és "ha rajtuk múlna, nem a bevándorlás megállítására, hanem a bevándorlók betelepítésére költenének" - írták közleményükben.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!