2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság bolond körei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Gyurcsányék a magyar baloldal Underwoodjai

A Gyurcsány-család és a DK a magyar baloldalon hatalomátvételre készül – véli Kereki Gergő, a Mandiner főszerkesztő-helyettese, aki első alkalommal ült be a veterán szellemi pankrátorok közé. A Szabadfogásban főleg Dobrev Klára volt a téma, de szóba került Hadházy és Márki-Zay stylingja, valamint Szarvas Szilveszter köröztetése is. A Szabadfogásban Huth Gergely vendégei Nagy József, Nagy Attila Tibor, Kukorelli Endre, Kálomista Gábor, Jeszenszky Zsolt és Kereki Gergő voltak.

  • Gyurcsányék a magyar baloldal Underwoodjai

Dobrev Klára EP-jelölése kapcsán Kálmista Gábor úgy véli, hogy elsősorban a mentelmi jog szempontjait vették figyelembe akkor, amikor a meglehetősen kétes múltú, és férje ügyleteit a cégbirodalom élén birtokló, bolgár titkosszolgálati kapcsolatokkal is rendelkező jelöltet tettek az EP-lista élére. „Hát mondod te!” – válaszolta erre Nagy József, „de demokráciában én is mondhatom, amit akarok” – vágott vissza Kálomista Gábor. A Szabadfogás bal térfelének veteránja, Nagy József szerint azonban akkor lehet beszélni mentelmi jogról, ha addig eljut bármiféle ügyészségi vagy bírósági eljárás.

Kereki Gergő szerint az EP-választáson mindig alacsony a részvétel, ahol felülreprezentálódik egy nagyon elszánt tábor, és ezt a nagyon elszánt tábort Dobrev Klára, mivel Gyurcsány Ferenc felesége, tökéletesen meg tudja szólítani– véli a szorító újonca, Kereki Gergő.

A műsor második felében szóba került, hogy a 10 ezer forintos O1G pólókkal üzletelő Herczeg Zoltán felöltöztette a meglehetősen slampos Hadházyt, miközben baromságokat nyilatkozott. A különbség szembeötlő volt, de az optikai tuning a szorító bal felét sem győzte meg teljesen. Nagy József szerint Herczeg Zoltán outlet áron öltöztet, és Rogán Antal egy pár cipőjének árából kicsípte Hadházyt.

Amikor Márki-Zay Péter 3M mozgalma került terítékre, a baloldali elemző, Nagy Attila Tibor sem kímélte a most az ország megmentőjének szerepében tetszelgő hódmezővásárhelyi polgármestert. Márki-Zay Péter nem egy integratív személyiség, és ez probléma a számára. Esztergom-szindrómának nevezte, hogy Márki-Zay „nem túl jól” vezeti Hódmezővásárhelyt, és országos témákkal terhel egy helyi közgyűlést. A műsor végén Szarvas Szilveszter kapcsán Nagy József jogászkodni próbált, míg Kereki Gergő hiányolta a TASZ és a Helsinki Bizottság felháborodását egy újságíró jogtalan meghurcolása miatt.

Tekintse meg a teljes adást:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hatvanmillió forintos segítséget kap a leégett Hotel Silvanus

Hatvanmillió forintos segítséget kap a leégett Hotel Silvanus

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!