2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Gyurcsány vezetné a pártuniót, ha ő a legnépszerűbb

Nem zárta ki Gyurcsány Ferenc, hogy ő is lehetne a baloldali pártunió vezetője.

A Demokratikus Koalíció elnöke tatabányai fóruma után azt mondta, rövid távon természetes, hogy az ellenzéki pártok nem fogadták kitörő lelkesedéssel azt az ötletét, hogy pártuniót hozzanak létre a baloldalon.

A volt miniszterelnök azt mondta, a Népszabadságban megjelenő cikket nem a politikusoknak, hanem a választóknak írta, akik viszont láthatóan értik és támogatják a javaslatot.

Gyurcsány Ferenc szerint hosszú távon nem lesz más választása az ellenzéki oldalnak, csak az összefogás, és az vezetheti majd a pártuniót, akiben a legtöbben megbíznak.


„Eszembe sem jut, hogy akár csak félreérthető gesztusokat, mozdulatokat tegyek. Nem Gyurcsány Ferenc Demokrata pártját kell megcsinálni, hanem a magyar demokrata sokaság pártját és ha ez készen lesz, annak kell az elnökének lenni, aki akkor a legtöbbek bizalmát bírja. És akivel úgy fog tűnni, hogy sikeresek tudunk lenni, hogy melyikőnk lesz az, hogy én egyáltalán labdába rúghatok-e, hát erről fogalmam sincs, sok idő van még addig” – fejtette ki Gyurcsány Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!