2021. február 28.,
vasárnap, Elemér napja

Gyurcsány pártja brüsszeli pénzből kampányol a hatalomért

Hír TV

2020. november 25., szerda 09:02

Hitlerrel és Sztálinnal emlegetik egy lapon a miniszterelnököt a baloldali EP-képviselők.

A DK-s Dobrev Klára, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ara-Kovács Attila, valamint a jobbikos Gyöngyösi Márton, illetve az MSZP-s Ujhelyi István a Die Zeit német hetilap egyik, magyar kormányfőt bíráló írására közösen reagált.

Szerintük Orbán Viktor korrupt és antidemokratikus rezsimet tart fenn, megfoszt minden polgárt a neki járó jogoktól és támogatásoktól.

Programot hirdetett a Facebookon Dobrev Klára. Gyurcsány Ferenc felesége a DK európai pártcsaládja által finanszírozott videóban Brüsszelt reklámozza, miközben a magyar kormány járvány elleni védekezését támadja.

A Fidesz kommunikációs igazgatója híradónknak úgy fogalmazott: a baloldal most nyugati lapokhoz fordul, hogy saját hazáját támadja, és hogy segítséget kérjen a hatalom megszerzéséhez.

Hollik István hozzátette: az európai unió megalakulásának az volt a célja, hogy segítse az erős nemzetállamokat és azok együttműködését. Ezt a felfogást tükrözi a vétó joga is, hiszen a kezdetben meghatározott alapelvek szerint egyetlen olyan uniós döntés sem születhet, amely valamelyik tagország számára elfogadhatatlan.

Hír TV