2021. július 26.,
hétfő, Anna, Anikó napja

Gyurcsány nem akart beszélni az emberekkel

2021. június 17., csütörtök 13:17

Tüntetők zavarták meg Gyurcsány Ferenc szerdai utcafórumát. A tapolcai eseményen a DK szimpatizánsai mellett olyanok is részt vettek, akik kérdőre szerették volna vonni a bukott miniszterelnököt korábbi tettei miatt. Hiába szerettek volna azonban beszélni vele, a DK elnöke nem válaszolt a kérdéseikre. Az utcafórum végül a tervezettnél jóval hamarabb ért véget.

Izgatottan gyülekeztek a DK-szimpatizánsok szerda délután Tapolcán, Gyurcsány Ferenc utcafórumán. Az informátor stábja a helyszínen azonban egy másik gyülekező csoporttal is találkozott. Ők azonban nem amiatt érkeztek, hogy támogatásukról biztosítsák a bukott miniszterelnököt, sokkal inkább kérdőre szerették volna vonni korábbi tettei miatt.

A demonstrálók az esemény alatt végig hangosan skandáltak, és egyértelmű üzeneteket küldtek Gyurcsány Ferencnek.

A tüntetők táblákkal és transzparensekkel is tiltakoztak, és megpróbáltak kérdéseket feltenni a DK elnökének.

Mivel azonban Gyurcsány Ferenc nem tett eleget a kérésnek, a csoport egyik hangadója végül az informátor kamerájának mondta el, hogy miről beszélgetne vele. A 2006-os események is szóba kerültek.

Az esemény végül a tervezettnél jóval hamarabb véget ért, Gyurcsány Ferenc néhány szelfi után pedig jobbnak látta, ha gyorsan elhagyja a helyszínt.

HírTV