2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Gyurcsány hétfejű sárkányhoz hasonlította a Fideszt

Egy hétfejű sárkányhoz hasonlította a Fideszt Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció kampányzáró rendezvényén.

A pártelnök szerint egy fejet már levágtak tavasszal, a második fej pedig most következik. Gyurcsány Ferenc nem vár nagy áttörést, de véleménye szerint nyolc-tíz kerületben győzhet baloldali jelölt Budapesten. Gyurcsány Ferenc beszédében felszólította az LMP-t és a Liberálisokat, hogy döntsék el, hogy Tarlós Istvánt vagy Bokros Lajost akarják-e főpolgármesternek.

– LMP-s barátaim, tessék eldönteni, Tarlóst akarjátok vagy Bokrost. Liberális pártba tömörülő barátaim, tessék eldönteni, Tarlóst akarjátok vagy Bokrost. Van helye és ideje a küzdelemnek és az együttműködésnek. Aki ma nem Bokrost támogatja demokratikus oldalon, az Tarlóst támogatja. Aki Tarlóst támogatja, az a mi ellenfelünk, és aki meg csendben van és hezitál, az nem biztos, hogy az ellenfelünk, de nem eléggé a barátunk – mondta Gyurcsány Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!