2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Gyurcsány: Hagyjuk nyitva az ajtót

Ragaszkodik a közös ellenzéki listához Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke az MSZP-vel történt tárgyalása után azt mondta, pártja a közvélemény-kutatásokon alapuló jelöltelosztási arányt javasolt a 106 választókörzetre.

A volt miniszterelnök azt is kezdeményezte, hogy a listát is a támogatottság elve alapján állítsák össze. Gyurcsány Ferenc a közös kampánycsapat felállítását és a finanszírozást is felvetette. Az MSZP egyelőre nem válaszolt a volt kormányfő felvetéseire.

– A Demokratikus Koalíció továbbra is az átfogó közös miniszterelnök-jelölttel, pártlistával és közös egyéni jelölttel elinduló széles körű összefogást tartalmaz. Azt szorgalmazzuk, hogy hagyjuk nyitva az ajtót egészen a választásokig, hogy talán vissza lehet térni az ilyen teljes összefogást előállító, átfogó megállapodáshoz. Ugyanakkor tudomásul vesszük az MSZP, E14–PM által kötött megállapodást, és bár most az MSZP-vel tárgyalunk, természetesen, de az MSZP–E14 megállapodáshoz kívánunk csatlakozni – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!