2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Gyurcsány Ferenc megkérdőjelezte az elmúlt tíz év sikereit

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) vezetője elsőként reagált Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédére.

  • Gyurcsány Ferenc megkérdőjelezte az elmúlt tíz év sikereit

A DK frakcióvezetője azt a kérdést tettel fel a Várkert Bazárban elhangzott beszéddel kapcsolatban, hogy miként vált rövid idő alatt a klímahisztériát emlegető kormányfőből a klímavédelem élharcosa.

Gyurcsány Ferenc megkérdőjelezte a miniszterelnök sikeres kormányzással kapcsolatos kijelentéseit is. Több ellenzéki politikushoz hasonlóan kritikát fogalmazott meg az egészség-, valamint az adó -és gazdaságpolitikával kapcsolatban.

Gyurcsány Ferenc véleménye szerint a kormány nem a közjót szolgálta az elmúlt tíz évben.

Dömötör: A baloldal nem tudja a jövőjéből sem törölni Gyurcsány Ferencet

Dömötör Csaba, a Miniszterelnökségi Kabinetiroda államtitkára szerint Gyurcsány Ferenc egyre kevésbé próbálja titkolni, hogy a teljes magyar baloldal vezetésére tör. A Gyurcsány-párt fesztávja a liberálisoktól egészen a Jobbikig terjed.

Megjegyezte, hogy bár a legnagyobb videómegosztó portál ugyan törölte a politikus csatornáját, a magyar baloldal nem tudja őt törölni sem a múltjából, sem a jövőjéből. Dömötör emlékeztett arra, hogy bár Gyurcsány korábban arról beszélt egy televíziós interjúban, hogy 2022-ben nem ő lesz a baloldal miniszterelnök-jelöltje, de a háttérből irányítani akar, és ez az országnak is jó lesz.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A héten adják át a Nobel-díjakat + videó

A héten adják át a Nobel-díjakat + videó

A héten adják át a tudományos élet legnagyobb elismerését, a Nobel-díjat Stockholmban, amely vasárnap a Nobel-díj átadásával, és az azt követő rendkívül elegáns gálavacsorával zárul.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!