2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Gyurcsány Ferenc csúsztatott a vagyonnyilatkozatában

Majdnem havi egymilliót.

  • Gyurcsány Ferenc csúsztatott a vagyonnyilatkozatában

Nyilvánosságra kerültek az országgyűlési képviselők legfrissebb vagyonnyilatkozatai, amelyek kapcsán érdekesség, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke bevallásában meglepően „nagyvonalúan” kerekítette le egyik jövedelmét – vette észre a Mandiner.

Közel egymillió forintot kerekített lefelé a DK-vezér

Gyurcsány Ferenc 2020. január 28-i keltezésű (és a 2019. december 31-i állapotokat mutató) vagyonnyilatkozatában feltüntetett egy 238 334 942 forintos, az Altustól (Gyurcsány Ferenc saját cége) kapott eseti jövedelmet, amelyet ha éves lebontásban nézünk (tizenkettővel elosztunk), 19 861 245,2 forintot kapunk.

 

 

Ez olyan, mintha az érintett évben Gyurcsány Ferenc havi 19 861 245,2 forintos, cégétől kapott jövedelemmel rendelkezett volna.

Csakhogy a DK-vezér legfrissebb vagyonbevallásában ennél az összegnél 861 245,2 forinttal kevesebb jövedelmet, mindössze 19 millió forintot tüntetett fel.

Gyurcsány Ferenc legfrissebb (2022. augusztus 1-jei keltezésű) vagyonnyilatkozatának vonatkozó részlete:

 

 Pedig még a nyilatkozat kapcsolódó oldalán is világosan olvasható, hogy a „nyilatkozatban bevallott egyes tételekből származó, de nem rendszeresen kapott jövedelmet éves alapon kell kiszámítani, el kell osztani tizenkettővel, és be kell sorolni a fenti kategóriák egyikébe” (fenti és lenti kép).

 

 Ezt mulasztotta el a DK-vezér.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Jakab Pétert Nagykőrös önkormányzati képviselője, a párt Pest megyei elnöke is követi és bejelentette: lemond elnöki tisztségéről és a felügyelő bizottsági tagságáról, valamint kilép a pártból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!