2020. július 9.,
csütörtök, Lukrécia napja

„Gyurcsány egyértelműen az egyesült balliberális tömb vezető politikusa lett”

Hír TV

2019. szeptember 1., vasárnap 09:47

Valóban Gyurcsány Ferenc osztja a lapokat a baloldalon - reagált a Mi Hazánk a miniszterelnök kabinetfőnökének nyilatkozatára, amely szerint a Gyurcsány-Bajnai-rendszer újraépítésére készül az ellenzék az önkormányzati választásokon. Dúró Dóra szerint Gyurcsány ismételten a balliberális tömb vezető politikusa lett

A Bayer show-ban fejtette ki a miniszterelnök kabinetfőnöke, hogy a Gyurcsány-Bajnai-rendszer újraépítésére készül a baloldal az önkormányzati választásokon. Rogán Antal szerint néhány meglévő politikai és gazdasági érdekkör megpróbálja majd a nagyvárosokat átvenni a választások után.

A Liberálisok országgyűlési képviselője városi legendának tartja az egyeztetéseket. Bősz Anett szerint, ha mégis történt ilyen, azzal sincs semmi gond.

A Mi Hazánk elnökhelyettese már kritikusabban fogalmazott. Dúró Dóra szerint Gyurcsány Ferenc most már egyértelműen az egyesült balliberális tömb vezető politikusa lett.

Rogán Antal a Bayer show-ban azt is elmondta, hogy 2010 előttről pontosan tudják az emberek, hogy mivel jár együtt a Gyurcsány éra.

A Rogán Antallal készített interjú 21 óra 30 perctől látható a Hír TV műsorán.

Hír TV