2021. augusztus 1.,
vasárnap, Boglárka napja

Gyurcsány egy burkolt, de jól érthető „anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek

2021. július 21., szerda 14:42

„Amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni” – írja a Fidesz frakcióvezetője.

Facebook-oldalán üzent a DK elnöke Orbán Viktornak. Gyurcsány Ferenc azt írta: „Orbánnak üzenem: szórakozz a felmenőiddel, ne a hazáddal!” Mindezt azután tette közzé, hogy a miniszterelnök bejelentette: a kormány népszavazást kezdeményez a gyermekvédelem ügyében. 

Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában 

– reagált Kocsis Máté a DK elnökének bejegyzésére, majd hozzátette: „Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök.”

Kocsis szerint a lehetőségek:

„A népszavazástól? Nem lenne csoda, amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni.

Magától a gyermekvédelmi törvénytől? Nem újdonság, már kormányfőként is megfosztotta a családokat és gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal.

Vagy attól ideges, hogy az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé? Már pedig nem fogjuk. A baloldaliakkal ellentétben mi megbízunk a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek.”

A haza, a nemzet és a gyermekvédelem szavakat pedig nyugodtan felejtse el, azokat nem magának találták ki, ezt régóta tudjuk 

– zárja bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője.