2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Gyurcsány: Aki hideg és langyos, az üljön föl a gázsütőre

A Szabadság híd egyharmadát töltötték meg Gyurcsány Ferenc hívei a Demokratikus Koalíció nagygyűlésként meghirdetett rendezvényén.

A volt miniszterelnök kijelentette, hogy Orbán Viktorral nincs kiegyezés. Gyurcsány szerint a jelenlegi kormányfő önkényuralmat épít. Azt is mondta, hogy ha a magyarok jobb országban akarnak élni, akkor Magyarország jobbik felének győznie kell 2014-ben. A DK elnöke újra elmondta, hogy nem ért egyet a határon túli magyarok szavazati jogával. Ismét felidézte az őszödi beszédet, amelyből állítása szerint sokat tanult, bár szerinte politizálni csak szenvedéllyel lehet. „Mi mással, mint szenvedéllyel lehetne képviselni saját álmainkat, saját országainkat? Nem hiszek a makogó politikusoknak, nem hiszek a bárgyúknak, nem hiszek a szövegeiket papírból felolvasóknak, nem hiszek a taktikusoknak. Hiszek azoknak, akik egyenesen beszélnek, szívükből, szenvedélyükből. A szenvedély nem indulat, nem harag, hanem az életünk. Mi mással élnénk a szerelmünket, a vágyainkat ? Szerelmünkért és országunkért szenvedéllyel. Aki hideg és langyos, az üljön föl a gázsütőre!” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!