2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

György István: Elindult az online időpontfoglaló rendszer

  • György István:  Elindult az online időpontfoglaló rendszer

 

Az oltás életet ment

Az előttünk álló héten nagy lépést tehetünk az átoltottság terén - mondta György. Továbbra is minél többen éljenek az oltakozás lehetőségével - tette hozzá.

Így könnyebb lesz a háziorvosoknak

300 ezer Sinopharm-vakcinát kapnak a háziorvosok, így előfordulhat olyan, hogy a háziorvosok felhívnak már olyan személyt, aki regisztrált online. Ilyen esetben jelezzék a háziorvosnak, hogy már online regisztráltak - mondta György. Az egész rendszer nagy terhet vesz le a háziorvosokról.

Mindenki csak egy foglalást tud végezni

György közölte, hogy 600 ezer Sinopharm-oltóanyagot várnak a hétvégén, ebből 300 ezer kerül a kórházi oltópontokra. Az időpontfoglalásról visszaigazoló e-mail is érkezik.

Mindenki csak egy foglalást tud végezni, és nem lehet módosítani a foglalást.

Elindult az online időpontfoglaló rendszer

György István, az oltási munkacsoport vezetője bejelentette, hogy megnyílt az online oltási időpontfoglaló rendszer. Sikeres volt az eddigi teszt. Mindenki tud foglalni az oltásra időpontot, aki eddig regisztrált - tette hozzá.

A kórházi oltópontokra lehet egyelőre jelentkezni, kifejezetten a Sinopharm-vakcinára.

 

Teljes adás:

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!