2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Gyöngyösi nem tud ellenkampányról a Jobbikon belül

Hír TV

2018. május 12., szombat 08:20, frissítve: szombat 08:41

Nem tud arról a Jobbik alelnöki posztjára pályázó Gyöngyösi Márton, hogy pártján belül bárkivel szemben szervezett kampányolás zajlott a mai tisztújítással összefüggésben.

A politikus így reagált arra, hogy Novák Előd - korábban pártbéli riválisai habonyi módszereire hivatkozva - lépett vissza az alelnök-jelöltségtől. A Jobbik kongresszusa ma új vezetést választ, az elnöki tisztségért Schneider Tamás és Toroczkai László indul.

„A kommunikáció tere az igencsak kitárult. Tehát most már ugye közösségi oldalakon is megfogalmaznak véleményeket, azon lehet kommentálni, lehet telefonon hívogatni embereket, meg lehet véleményeket fogalmazni. Ezt mi úgy értékeljük, hogy ez a szólásszabadságnak a kategóriája. Hogy ezt ki milyen stílusban teszi meg, az nyilván egy más kérdés. Ezt szerintem nem kell túlértékelni, ez szerintem ugyanolyan választási kampány, mint minden más” – fogalmazott Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő.

Mint azt megírtuk, azáltal, hogy megszavazták a legnagyobb ellenzéki pártban a szervezeti átalakítást, egy elnök, egy helyettes és hat alelnök irányítja majd. Bővebben>>>

 

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!