2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Belföld

Gyöngyösi Jakabnak: Te balra, mi jobbra!

Szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus lett belőled, akiből a közélet mémeket gyárt - ezt üzente Gyöngyösi Márton Jakab Péternek. A nyílt levelet azután tette közzé a JOBBIK elnöke, hogy felmerült: Jakab új pártot alapít. A levélben nem kíméli párttársát, egyebek mellett azt írja: nem fogja visszatartani, ha annak egy olyan tanácsadó kell, aki mellett elvesztette a családját, a választást, az elnökséget, minden tekintélyét és hitelét. Továbbá Gyöngyösi felszólította Jakabot, hogy ha menni akar, adja vissza a mandátumát, lépjen ki a pártból, majd hozzátette: te balra, mi jobbra.

  • Gyöngyösi Jakabnak: Te balra, mi jobbra!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!