2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Gyöngyösi 2016-ban még gyűlölte, mára barátja lett a CEU alapítója

  • Gyöngyösi 2016-ban még gyűlölte, mára barátja lett a CEU alapítója

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakció-vezetője elhatárolódik korábbi antiszemita kijelentéseitől – ez derül ki abból az interjúból, amelyet a politikus a Pesti Srácoknak adott.

Volner János, a párt korábbi alelnöke szerint hiteltelen Gyöngyösi Márton mostani kijelentése, mert folyamatosan változtatja véleményét. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa hozzátette: 2016-ban még a Soros-szervezeteket is megbélyegezte a jobbikos politikus, most azonban már barátjának tartja a CEU alapítóját.

2016 szeptemberében még egy olyan tárgyú törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amelyben azt indítványozza, hogy bélyegezzék Vlagyimir Putyin orosz elnök mintájára ügynökszervezetnek a Soros-szervezeteket, azokat, akik igyekeznek elősegíteni a migrációt. Egy évvel később ugyanaz az ember már ott tartott, hogy Soros György embereivel egy brüsszeli konferenciát közösen szervezet, a mai napon pedig már barátjának tartja a CEU alapítóját– emlékeztetett a Mi Hazánk Mozgalom képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kopp Máriára emlékezett Novák Katalin

Kopp Máriára emlékezett Novák Katalin

Kopp Mária olyan ember volt, aki nem csak kérdéseket tett fel, hanem segített megoldásokat keresni - mondta Kopp Mária Emlékév záró eseményén a köztársasági elnök.
Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Már Korányi Dávid szerint is tarthatatlan a baloldal, adományokról szóló hazugsága. A főpolgármester tanácsadója közleményben ismerte el, hogy nem csak mikroadományokból gyűlt össze a 3 milliárd forint, amit a választási kampány idején utaltak Magyarországra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!