2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Gyárfás folyamatosan tagad

Továbbra is tagadja bűnösségét Gyárfás Tamás, a Fenyő gyilkossággal kapcsolatban. A Fővárosi Törvényszéken kedden azt mondta: a közte és Fenyő János közötti konfliktus másfél évvel a gyilkosság előtt, 1996. őszén rendeződött, ezért nem volt indoka megöletni a médiavállalkozót. A vád szerint ugyanis Gyárfás, az azóta több emberölés miatt elítélt volt maffiafőnököt, Portik Tamást bízta meg Fenyő János megöletésével. Portik a Gyárfással folytatott beszélgetéseket titokban rögzítette, ezeknek a felvételeknek a leirataiból olvastak fel a tárgyaláson, mivel az ügyészség szerint ezzel lehet bizonyítani gyárfás felbujtói szerepét.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!