2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Gúr nem tartja elhibázottnak Falus videóját

Nem tartja elhibázottnak Falus Ferenc jeges vizes kampányát Gúr Nándor.

A szocialista politikus szerint a média tulajdonított túl nagy jelentőséget a volt tiszti főorvos házi videójának.

– Általában, emberekként, egyenként, külön-külön mindenki bír hibákkal és erényekkel is, valószínű Falus is, de ugyanúgy Tarlós is. A média szívesen exponálja ezt a kérdést, ahogy én látom. Javaslom, egy kicsit foglalkozzanak Tarlóssal, vízzel vagy víz nélkül, a cselekedeteit megítélve, és akkor arra a következtetésre juthatnak, nyugodt lelkülettel mondom, hogy ebben a városban, Magyarország fővárosában szükség van a váltásra – mondta Gúr Nándor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!