2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Belföld

Gulyás hibának érzi a volt kapitány támogatását

Egyértelmű hibának nevezte Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke, hogy a párt színeiben juthatott Kisvárdán önkormányzati mandátumhoz a Nemzeti Őrsereg félkatonai szervezet egykori kapitánya, Bodrog László.

Gulyás Gergely szerint legfeljebb enyhítő körülménynek számíthat, hogy a párt a többezres létszám miatt nem minden önkormányzati képviselőjelöltje előéletét tudta ellenőrizni. „Abban az esetben, ha egy már megválasztott képviselőről kiderül, hogy azoknak az alapvető elveknek nem felel meg, amelyeket egyébként a kormánypártok vallanak, akkor nem tudok másra gondolni, csak hogy valaki ezeket az elveket nem érvényesítette, más meg nem volt tudatában annak, kit támogatunk. Még egyszer mondom, több ezer önkormányzati képviselő nyert választást fideszes színekben, ez csak enyhítő körülmény természetesen” – fogalmazott az Országgyűlés alelnöke.

Tekintse meg a Gulyás Gergellyel készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!