2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Gulyás Gergely szerint Korózs Lajos nem hiteles

Az ellenzéknek sikerült parlamenti válságot előidéznie - így kommentálta a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt, hogy a szocialista Korózs Lajos nem mond le a Népjóléti Bizottság elnöki tisztségéről. Gulyás Gergely szerint a világon mindenhol, hasonló helyzetben, az egészségügyi bizottság elnöke már másnap lemondana. Az MSZP-s Korózs Lajos még tavasszal kamuvideót készített egy álmentőssel, nemrég pedig valótlan halálozási statisztikát tett közzé.

  • Gulyás Gergely szerint Korózs Lajos nem hiteles

Tavasszal került nyilvánosságra az a felvétel, amelyben a szocialisták politikusa egy magát mentőtisztnek nevező nővel beszélget arról, hogy a kórházkiürítések miatt többen meghaltak. Nem sokkal később kiderült: Németh Athina neve egyetlen egészségügyi nyilvántartásban sem szerepel, az Országos Mentőszolgálatnál nem ismerik, és nem tudta igazolni egészségügyi végzettségét.

Korózs Lajos botrány kirobbanása után azzal védekezett, hogy ő nem ellenőrizte a nő múltját.

Korózs itt nem állt meg. A politikus, nemrég egy statisztikát osztott meg Facebook-oldalán, amellyel azt próbálta bizonyítani, hogy ma már a koronavírus a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon. Csakhogy kiderült, hogy a statisztika négy évvel ezelőtti.

Nem ellenőrizte az adatokat, csak megosztott egy Facebookon keringő posztot

- most így mentegetőzött az ATV-ben Korózs Lajos.

A kormánypártok a botrányok miatt úgy látják, hogy a szocialista politikus nem alkalmas arra, hogy a járványüggyel is foglalkozó népjóléti bizottságot vezesse, ezért bojkottálják a testület járvánnyal foglalkozó üléseit és lemondásra szólították fel Korózst.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint elfogadhatatlan, hogy az ellenzék nem hívja vissza Korózs Lajost az országgyűlés népjóléti bizottságának éléről.

Ám nem Korózs Lajos volt az első aki terjesztette az álmentős hazugságait. A párbeszéd frakcióvezetője idén április 27-ei parlamenti felszólalásában már idézte az álmentős nőt.

Szabó Tímea ezt megismételte másnap, április 28-án a Népjóléti Bizottság ülésén is.

Anyja megrögzött hazudozó, és sosem járt Németországban egészségügyi képzésre

- erről beszélt korábban televíziónknak az álmentős kamuvideó főszereplőjének lánya.

Németh Athinát korábban kuruzslásért és sikkasztásért is elítélték.

A botrány kirobbanása után fél évvel Korózs Lajos továbbra sem tervezi, hogy lemond a Népjóléti Bizottság elnöki posztjáról.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Gyurcsány Ferenc szerint szégyelljék magukat a Fidesz szavazói és mindenki, aki támogatja a kormányt. Ezt a bukott miniszterelnök a DK 19. Tisztújító Kongresszusán jelentette ki. A pártelnök szerint Magyarország egyetlen reménye az árnyékkormány. Gyurcsány Ferenc évnyitó beszédében sok témát érintett, azonban az április 3-ai csúfos vereségről, és minden idők legnagyobb fideszes kétharmadáról egy szót sem ejtett.
Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!