2020. október 31.,
szombat, Farkas napja

Gulyás Gergely a Facebookon üzent Karácsony Gergelynek

Magyar Nemzet

2020. szeptember 22., kedd 18:00

„A főpolgármester szellemekkel harcol, így nem kizárt, hogy győzni fog” – kezdi a közösségi médiában közzétett bejegyzését Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

 

Mint írja, a Hajógyári-szigeten semmi nem fog épülni, egyetlen fát sem fognak kivágni. Hozzáteszi:

„Ezért mindannyiunk számára hasznosabb lenne, ha a főpolgármester úr a közösségi médiában megnyilvánuló aktivitását inkább a már szeptemberben állandósult karácsonyi dugók és közlekedési káosz felszámolására fordítaná.”

Mint ismert, Karácsony Gergely közösségi oldalán többször is támadást indított Gulyás Gergely ellen a Hajógyári-sziget ügyében. Közölte: Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter azt állította, hogy a kormány le fogja állítani a Hajógyári-szigetre tervezett beruházásukat, amely ezer fa kivágásával, a zöldfelület megcsonkolásával járna. „Ezt állította, azonban a gyakorlatban a projekt előkészítése folyik tovább” – fakadt ki a főpolgármester.

A baloldal részéről nem példa nélküli, hogy olyan témákat karolnak fel, amelyek célja a kormány elleni hangulatkeltés. Nemrég a 444.hu újságírója állította: egy vonat alá esett, mozgássérült lány visszatérne iskolájába, azonban a tankerület sokallja a gimnázium akadálymentesítésének 7,5 millió forintos költségét. Akkor Rétvári Bence parlamenti államtitkár világosította fel az újságírót arról, hogy a felújítás már rég zajlik, képekkel bizonyítva a munkálatokat.

Magyar Nemzet