2019. december 9.,
hétfő, Natália napja

Gulyás: Budapest akkor fejlődik, ha Tarlós István marad a főpolgármester

Hír TV

2019. január 31., csütörtök 20:20, frissítve: csütörtök 20:27

Budapest akkor fejlődik tovább, ha Tarlós István marad a főpolgármester – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtök este a Magyarország élőben című műsorban azután, hogy a napokban kiderült, az ellenzéki jelöltek megválasztásuk esetén nem kívánnak együttműködni a kormánnyal.

Gulyás Gergely, a a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint elég megnézni, mennyit fejlődött a főváros Tarlós István kinevezése óta.

„Ha valaki visszagondol, 1990 és 2010 között Budapest egy helyben topogott, Tarlós István ideje alatt viszont rengeteg fejlesztés történt. Budapest akkor fejlődik, ha Tarlós marad a főpolgármester” – nyilatkozta a miniszter, aki hozzátette, hogy nem tudja, egy bukott, karrierjét Budapest élén építő ellenzéki politikus mire lenne képes.

Gulyás emlékeztetett arra, a hét elején jelentették be, hogy eleget tesznek Tarlós követelésének, így a központi forrásból több pénzt jut a budapesti színházaknak. „A pénzt Tarlós István osztja majd el, a kormány ennek megfelelően folyósítja” – mondta a miniszter. 

A teljes interjú itt tekinthető meg: