2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Gréczy Zsolt: Itt az esély az ország átvételére

Gréczy Zsolt szerint a járvány egy esélyt ad az ellenzéknek a hatalom megszerzésére - ezt a Facebook-oldalán írta a Gyurcsány-párt szexbotrányba keveredett politikusa. Gréczy üzent az ellenzéki pártoknak is, szerinte a koronavírus-járvány alatt készen kell állni az ország átvételére is, közös listával és közös miniszterelnök-jelölttel. A HírTV stábja kereste a DK-t az ügyben, ám egyelőre a párt nem reagált.

  • Gréczy Zsolt: Itt az esély az ország átvételére

Hogyha egyszer lefut a járvány, akkor a mi felelősségünk lesz már az, hogy először csak bekopogtassunk a jogainkért Orbán Viktor ajtaján, majd, ha nem nyit ajtót akkor rá is rúgjuk ezt az ajtót - Jobbik nemrég megválasztott elnöke így kommentálta, a koronavírus-törvény elfogadását az ATV-ben.

De nem csak a Jobbik, hanem a Gyurcsány-párt tagjai is a politikai üzengetésre helyeik a hangsúlyt.

A szexbotrányba keveredett Gréczy Zsolt – néhány hónap hallgatás után – ismét visszatért a közéletbe.

Gyurcsány bizalmi embere azt írta közösségi oldalán, hogy a koronavírus idején jön el az ellenzék esélye. Gréczy szerint készen kell állni az ország átvételére.

Azt is írta, hogy

a mai naptól minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elveszett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás.

Hozzátette azt is, hogy hiába lesz bármilyen mentőcsomag, százezrek, milliók lesznek elégedetlenek. Gréczy a járvány alatt nem felejtette el felhívni arra sem a figyelmet, hogy

2022-es választásra közös miniszterelnök-jelölt, közös lista, közös egyéni jelöltek kellenek ha pedig elvonul a vírus, az utca ismét szabad lesz.

Kerestük a Demokratikus Koalíciót is, hogy megtudjuk, ők mit szólnak párttársuk kijelentéséhez, illetve, hogy szerintük is a koronavírus idején van itt az idő a politikai üzengetésre. – De hiába írták, hogy van lehetőség az Online sajtótájékoztatón kérdések feltételére, válaszokat nem kaptunk.

Grézy Zsolt tavaly decemberig volt a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, akkor obszcén fotók kerültek nyilvánosságra róla, amelyeken saját nemi szervével pózolt és önkielégítést végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!