2020. szeptember 23.,
szerda, Tekla napja

Gréczy Zsolt: Itt az esély az ország átvételére

2020. április 5., vasárnap 15:06

Gréczy Zsolt szerint a járvány egy esélyt ad az ellenzéknek a hatalom megszerzésére - ezt a Facebook-oldalán írta a Gyurcsány-párt szexbotrányba keveredett politikusa. Gréczy üzent az ellenzéki pártoknak is, szerinte a koronavírus-járvány alatt készen kell állni az ország átvételére is, közös listával és közös miniszterelnök-jelölttel. A HírTV stábja kereste a DK-t az ügyben, ám egyelőre a párt nem reagált.

Hogyha egyszer lefut a járvány, akkor a mi felelősségünk lesz már az, hogy először csak bekopogtassunk a jogainkért Orbán Viktor ajtaján, majd, ha nem nyit ajtót akkor rá is rúgjuk ezt az ajtót - Jobbik nemrég megválasztott elnöke így kommentálta, a koronavírus-törvény elfogadását az ATV-ben.

De nem csak a Jobbik, hanem a Gyurcsány-párt tagjai is a politikai üzengetésre helyeik a hangsúlyt.

A szexbotrányba keveredett Gréczy Zsolt – néhány hónap hallgatás után – ismét visszatért a közéletbe.

Gyurcsány bizalmi embere azt írta közösségi oldalán, hogy a koronavírus idején jön el az ellenzék esélye. Gréczy szerint készen kell állni az ország átvételére.

Azt is írta, hogy

a mai naptól minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elveszett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás.

Hozzátette azt is, hogy hiába lesz bármilyen mentőcsomag, százezrek, milliók lesznek elégedetlenek. Gréczy a járvány alatt nem felejtette el felhívni arra sem a figyelmet, hogy

2022-es választásra közös miniszterelnök-jelölt, közös lista, közös egyéni jelöltek kellenek ha pedig elvonul a vírus, az utca ismét szabad lesz.

Kerestük a Demokratikus Koalíciót is, hogy megtudjuk, ők mit szólnak párttársuk kijelentéséhez, illetve, hogy szerintük is a koronavírus idején van itt az idő a politikai üzengetésre. – De hiába írták, hogy van lehetőség az Online sajtótájékoztatón kérdések feltételére, válaszokat nem kaptunk.

Grézy Zsolt tavaly decemberig volt a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, akkor obszcén fotók kerültek nyilvánosságra róla, amelyeken saját nemi szervével pózolt és önkielégítést végzett.